Els arbres que em conegueren

Històries de família, secrets inconfessables

No hi ha bellesa més romàntica ni nostàlgia més profunda que la d’un antic jardí. Un jardí desolat implica una casa desolada i moltes històries per explicar, la majoria pertorbadores, perquè el passat sempre és pertorbador. Rellotges deturats, miralls que conserven les imatges dels que s’hi miraren, pianos desafinats, mobles polsosos, retrats de gent que ja no hi és, una capsa de música, un cavallet de cartró, un autòmat, plomes de paó, un carnet de ball... Les cases i els qui les habitaren, elsarbres que els conegueren, les ombres que projectaren, secrets. La mort, real o literària.

Rosa Maria Colom ens mostra a Els arbres que em conegueren els brins amb que es teixeixen les històries de família que amb freqüència amaguen secrets inconfessables fins que, arribat el moment, el temps, com fa la mar amb els cossos morts, acaba collocant-los delicadament a la vorera.

Escritor
Colección
ifeelbook
Número en la colección
11
Materia
Literatura catalana
Idioma
  • Català
EAN
9788494504440
ISBN
978-84-945044-4-0
Depósito legal
PM 1231-2016
Páginas
296
Ancho
14,3 cm
Alto
21,3 cm
Edición
1
Fecha publicación
01-11-2016
Rústica
17,00 €

Sobre Rosa Maria Colom (Escritor)

  • Rosa Maria Colom
    Nació en Sóller. Acabó magisterio y una serie de casualidades la abocaron al mundo de la escritura, cultivando sobre todo la narrativa infantil y juvenil. Autora de una veintena de obras de las que destacan El Mandarí i jo, La magia de Mercúria, Ales de papallona, Ulls de fum, La... Ver más sobre el autor

Contenidos

ÍNDEX

Introit 

Leopold

Tornar a casa de nit 

Els arbres que em conegueren 

Pretèrit anterior 

Libros relacionados