RIP, senyor Mosqueiro

Sèrie Mosqueiro

Les aventures del detectiu Celso Mosqueiro, una de les sagues més exitoses de la literatura en català

Celso Mosqueiro, l’intrèpid investigador privat que viu a bord d’un llaüt al moll de Palma, està avesat a rebre encàrrecs atípics. Però mai fins ara no s’havia trobat amb l’estranya tessitura d’aclarir qüestions tan insòlites com esbrinar el color de la pell de la Beata Catalina Thomàs, pels mallorquins, Sor Tomasseta, o saber com d’atractiu era Ramon Llull. El pare Bonapau Ventura, botànic i erudit, és qui li comana aquesta particular investigació, fiant-la per complet al seu instint de perdiguer.

Perills, misteri, fum de cigarrets i la figura irreductible del detectiu privat més dur a aquesta part de la Mediterrània conformen RIP, senyor Mosqueiro, reedició d’un dels títols de la saga del detectiu privat Celso Mosqueiro, esdevingut clàssic de la novella negra en català, amb la que Antoni Serra ens porta, amb la mateixa intensitat que amb L’arqueòloga va somriure abans de morir o Espurnes de sang al seu particular món.

Escritor
Colección
ifeelbook
Número en la colección
14
Materia
Novela negra, Literatura catalana
Idioma
  • Català
EAN
9788494657627
ISBN
978-84-946576-2-7
Depósito legal
PM 1476-2016
Páginas
176
Ancho
14,3 cm
Alto
21,3 cm
Edición
1
Fecha publicación
10-01-2017
Rústica con solapas
15,00 €

Sobre Antoni Serra (Escritor)

  • Antoni Serra
    A pesar de haber cursado estudios de medicina, pronto se decanta por la literatura y el periodismo, dedicando gran parte de su vida profesional a esta tarea en numerosos medios, como los semanarios El temps, Segell o, en prensa, Diario de Mallorca, Avui o Ultima Hora, diario en e... Ver más sobre el autor

Libros relacionados