L'art de navegar per la vida

El quadern de bitàcola de l’experimentat viatger interior que ens mostra el camí que condueix al propi coneixement i a l’harmonia amb el món en què vivim

A través d’aquest quadern de reflexions, Enrique Mariscal mostra al lector la senzillesa de la vida que sovint volem ignorar. El símbol de la navegació expressa la necessitat universal de viatjar a la recerca de valuoses troballes.

Aquesta obra és una allegoria inspiradora, una bella metàfora que assenyala un camí de compromís. Tots som a l’alta mar encara que no ens n’adonem. Aquest llibre pot interessar a gent molt diversa, però no a qualsevol casta de gent. No podem canviar la direcció del vent, però sí moure les veles que l’aprofiten.

Fins a la més petita de les gotes de pluja retorna a la mar. Navegar és imprescindible, perdurar no. L’art de navegar per la vida és el quadern de bitàcola de l’experimentat viatger interior que ens mostra el camí que condueix al propi coneixement i a l’harmonia amb el món en què vivim.

Escritor
Col·lecció
Ifeelbook especials
Número en la col·lecció
PM-548-2015
Idioma
  • Català
EAN
9788494252648
ISBN
978-84-942526-4-8
Depósito legal
PM-548-2015
Pàgines
96
Ample
11,5 cm
Alt
18 cm
Edició
1
Data de publicació
20-07-2015
Rústica amb solapes
€12,00

Sobre Enrique Mariscal (Escritor)

  • Enrique Mariscal
    Enrique Mariscal sempre ens sorprèn amb el seu estil inconfusible. No apella als seus títols universitaris, ni a una ampla trajectòria de consultor per al desenvolupament de les seves propostes per a una vida plena. Més aviat, es transforma en mariner, jardiner, aeronauta o salam... Veure més sobre l'autor/a

Continguts

ÍNDEX

Què és l’art de navegar?

I. El vaixell: el cos

II. L’estat de les aigües: les emocions

III. La direcció del vent: les idees

IV. El timó: el sentit de la vida

V. La partida: què ens portem?

VI. Alta mar: aquí i ara

VII. L’arribada: qui ens espera?

Senyes bàsiques

Quadern de bitàcola

Llibres relacionats