La Dama Blanca

i alttes rondalles

La rondalla clàssica revisitada per una de les escriptora més prolífica de les illes

Mons imaginaris plens de princeses i follets, animals màgics, reis i reines, monstres i bruixes són els protagonistes que trobareu a aquest aplec de sis rondalles. Na Randeta, la filla d’un sabater que vol ser reina; en Murteal, el darrer gegant del món que es vol casar o la Dama Blanca, la que porta la mort als ulls de qui la mira. Les rondalles de sempre, que tal com es conten així varen passar. I qui no se les cregui, que les vagi a cercar.

LECTORS ALS QUE S’ADREÇA:

Els sis contes del recull segueixen l’estructura del conte popular i permeten diverses lectures a partir dels 9 anys. Indicats per llegir-los en veu alta o contar-los a partir dels 5-6 anys, tant a la classe com a la biblioteca com sota un pi, vora la platja. Les històries estan pensades per a representacions teatrals amb la participació de tota una classe. Són ideals per als avis i les àvies que desitgin ampliar el seu repertori de rondalles. Un glossari al final del llibre ajudarà els lectors en les frases fetes, dites i paraules no habituals, pròpies de la varietat balear.

Escritor
Col·lecció
ifeelbook infantil
Matèria
Infantil
Idioma
  • Català
EAN
9788494504488
ISBN
978-84-945044-8-8
Depósito legal
PM 872-2016
Pàgines
136
Ample
12 cm
Alt
19 cm
Edició
1
Data publicació:
30-09-2016
Nombre en la col·lecció
2
Rústica
€9,00
També disponible en

Sobre Rosa Maria Colom (Escritor)

  • Rosa Maria Colom
    Va néixer a Sóller. Acabà magisteri i un seguit de casualitats l’abocaren al món de l’escriptura, cultivant sobre tot la narrativa infantil i juvenil. Autora d’una vintena d’obres de les que destaquen El Mandarí i jo, La màgia de Mercúria, Ales de papallona, Ulls de fum, La Salra... Veure més sobre l’autor

Continguts

Índex

La Dama Blanca

Na Randeta

Les dotze princesesi el carboneret

L’ocell negre

El darrer gegant del món

Carmesina i les set bruixes verdes

Llibres relacionats